3

Interact d.o.o.

Firma osnovana 2010 godine.

Osnovna djelatnost je proizvodnja, pretakanje, pakiranje, razblaživanje, skladištenje, distribucija hemikalija, prehrambenih aditiva i specijalnih produkata.

Činjenice

Od početka našeg poslovanja pratimo trendove, tržišna kretanja i pažljivo osluškujemo zahtjeve naših kupaca.
Za cilj imamo da na profesionalan i odgovoran način u što kraćem vremenskom roku svakom našem kupcu ponudimo adekvatno rješenje za njihove proizvodne procese.

Takav način shvatanja i obavljanja ove djelatnosti nam je otvorio vrata u mnogim različitim industrijskim procesima. Danas sa sigurnoću možemo reći da Interact važi za jednog od vodećih regionalnih distributera hemikalija, prehrambenih aditiva i specijalnih programa.

Fokus

Najveća vrijednost i fokus poslovanja su naši cijenjeni kupci iz različitih industrija koji su nam dali svoje povjerenje i sa kojim imamo čtvrstu dugogodišnju saradnju.

Abeceda našeg poslovanja glasi:

I – inovativni
N – na usluzi kupcu
T – tačni
E – efektni
R – realni
A – ambiciozni
C – cjenovno konkurentni
T – tolerantni

Glavne vrijednosti što definišu Interact

  • Mlad, edukovan i ambiciozan kadar kojeg zovemo „stubovima Interact-a“
  • Vlastiti skladišni prostori prilagođeni normama i zahtjevima djelatnosti koju obavljamo
  • Vlastite vozne jedinice koje koristimo za sigurnu i tačnu dopremu i otpremu proizvoda
  • Pouzdane, lojalne i odgovorne dobavljače, partnere i lagan pristup istim
  • Opertivna raznolikost u smislu proizvoda, aplikacija, tržišta
  • Stabilnost kvaliteta proizvoda
  • Održanje balansa između kvaliteta i cijene

Pošaljite nam upit, naše stručno osoblje će vam odgovoriti u roku od 24h.

Kenan Novokmet

Direktor

Svakodnevnica i izrazito turbulentna ekonomija od svake kompanije zahtjeva brzu i ekspeditivnu prilagodbu novonastalim uvjetima. Sama organizacija kompanije, njeno poslovanje, interni i eksterni faktori utiću na stvaranje strategije i određivanja načina poslovanja.

Uz svoj tim na koji sam izuzetno ponosan sve prepreke i eventualne prijetnje postaju izazovi.. Radimo i djelujemo kao jedna velika porodica i u tome uspjevamo jer imamo zajednički cilj. Naša strategija poslovanja u prvi plan stavlja korisnike naših proizvoda gdje za cilj imamo ponuditi adekvatne produkte, zahtjevanog kvaliteta i konkurentnih cijena.

Svaki dan doživljavamo kao novu priliku za postizanje nečeg boljeg, nečeg višeg. Naši vjerni kupci to jako dobro prepoznaju i u tome nas prate. Prezentacijom našeg sajta, nastojali smo da na što jednostavniji i efektniji način predstavimo naš raznoliki asortiman produkata i usluga i iskreno se nadam da ste na jednom mjestu našli odgovore na sva Vaša pitanja.

Istim tempom i ambicijomo nastavljamo sa svojim radom gdje ćemo se i dalje truditi i nastojati da budemo što bolji, uspješniji i kvalitetniji dobavljač svakog našeg kupca.

Visoko, Bosna i Hercegovina

[et_pb_image_n10s _builder_version=”3.0.87” src=”http://www.interact.ba/wp-content/uploads/2017/11/interact-nova-lokacija.jpg” size=”full” n10s_type=”kiev” caption_orientation=”left” show_in_lightbox=”off” image_as_url=”off” url_new_window=”off” include_button=”off” button_url_new_window=”off” button_position=”top-left” mix_blend_mode=”normal” use_overlay_gradient=”off” overlay_orientation=”to right” overlay_orientation_hover=”to right” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” custom_button=”off” button_icon_placement=”right” animation=”left” alt=”Interact – Čajengradska bb, 71 300 Visoko” title_text=”Interact – Čajengradska bb, 71 300 Visoko” /]
Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za firmu koja stalno postavlja više standarde u smislu poslovanja, praćenja globalnog poslovnog kretanja, inovacija, investicija, odnosno da budemo sinonim za firmu koja posluje u skladu sa vremenom koje dolazi

Certifikati i priznanja
[et_pb_image_n10s _builder_version=”3.0.92” src=”http://www.interact.ba/wp-content/uploads/2017/11/certifikat-bureau-veritas-iso-9001-2008-interact-visoko.jpg” size=”full” n10s_type=”kiev” caption_orientation=”left” show_in_lightbox=”off” image_as_url=”off” url_new_window=”off” include_button=”off” button_url_new_window=”off” button_position=”top-left” mix_blend_mode=”normal” use_overlay_gradient=”off” overlay_orientation=”to right” overlay_orientation_hover=”to right” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” custom_button=”off” button_icon_placement=”right” animation=”left” alt=”Certifikat ISO 9001” title_text=”Certifikat ISO 9001” /]