O nama

Interact firma je osnovana u aprilu 2010. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Osnovna djelatnost je proizvodnja, pretakanje, pakiranje, razblaživanje, skladištenje, distribucija hemikalija, otapala, prehrambenih aditiva i specijalnih produkata.

Raspolažemo sa vlastitim skladišnim prostorima opremljenim i prilagođenim potrebama naše djelatnosti, voznim jedinicama koje su osposobljenje i opremljenje za prevoz opasnih materija te posjeduju potrebne dozvole i licence.

Raspolažemo sa širkom paletom proizvoda koje lagerujemo na adekvatan i proizvodima svojstven način, te shodno potrebama naših kupaca, iste distribuiramo/isporučujemo vlastitim dostavnim vozilima što svakom našem kupcu daje dodatnu sigurnost i garanciju da će na vrijeme biti isporučen adekvatan proizvod.

Ulazno-izlaznom internom kontrolom održavamo stabilnost kvaliteta naših proizvoda. Edukacijama, seminarima, posjetama svjetskim sajmovima, unaprjeđujemo i usavršavamo naš karad, a sve u cilju kvalitetnog servisiranja i pružanja podrške našim kupcima.

MISIJA

Misija našeg poslovanja je da svojim znanjem, mogućnostima i prilikama doprinesemo poboljšanju poslovnog ambijenta, pružajući kvalitet proizvoda i konkurentnost cijena.

VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za firmu koja stalno postavlja više standarde u smislu poslovanja, praćenja globalnog poslovnog kretanja, inovacija, investicija, odnosno da budemo sinonim za firmu koja posluje u skladu sa vremenom koje dolazi.

VRIJEDNOSTI

  • Edukovan kadar
  • Pouzdani i kvalitetni dobavljači
  • Povjerljiv, odgovoran i profesionalan odnos prema kupcima/partnerima
  • Najbolji balans između kvalitete i cijene
  • Zadovoljstvo kupca
Za neke je “Interact” misterija, ali za mnoge je sinonim za siguran poslovni uspjeh... Jednostavno, mi smo sve ono što ne vidite golim okom.